søndag 19. april 2009

Vårens siste lue?


Ny vårlue er ferdig til en som er redd for øreverk hele året. Jeg ble veldig fornøyd selv. Møsteret er kjøpt hos www.grumperina.com. Den heter Tretta Hat. Jeg fulgte mønsteret, men brukte garnet Lerke (merionull og bomull, nydelig kvalitet og god og strikke med). Det gikk med et nøste og et par meter. Kunne sikker spart inn det på å kutte en omgang nederst. Som mønsteret påpeker passer luen både små og store pga at mønsteret gjør den veldig fleksibel. Jeg strikket uten perler, for det var visst "helt teit".
Scopionvotten
- Votten Knut - ble ferdig i påsken, den andre gjenstår. Den tar jeg til høsten, vi trenger ikke flere votter denne vinteren.

2 kommentarer:

Gullokk sa...

Kjempetøff lue! På en måte er det synd at sesongen snart er over, for både sokker, skjerf, luer og andre strikkeprosjekter som går fort. Må innrømme at jeg har begynt å tenke julegaver allerede (litt smågal, kanskje?)

Beundrer dere som kaster dere over votter/vanter med liv og lyst. Forsøkte meg på et par pulsvanter en gang (da jeg var ung - for ca. 100 år siden). Men knota så fælt med fingrene at jeg holdt på å besvime. En vakker dag skal jeg få det til!

Ha en fin strikkeuke!

Øydis sa...

Flott lue og stilig vott! Er dødsimponert over strikkeferdighetene dine.